Cirkusfesten i kvarnen

Bakgrund

Tre år i rad (första söndagen i augusti) 2014, 2015 och slutligen 2016 arrangerade Reinos vänner tillsammans med Cirkusexpressen Cirkusfesten i kvarnen. Det var här i kvarnen allting började, läs mer om kvarnens historia under fliken kvarnen. Cirkusfesten i kvarnen var under de tre år det hölls ett uppskattat och välbesökt arrangeman som bjöd på cirkusföreställning, workshop, möjlighet till fotografering med vår maskot cirkuselefanten Hampinella, cirkuscafé och garageloppis. Isamband med föreställningen delades även ungdomsstipendier á 5000 kr ut till välförtjänta ungdomar som antagits till cirkusutbildningar runt om i Europa. 

 

Cirkusfesten i kvarnen 2015

Ny succé för Cirkusfesten

För andra året i rad gick Reinos vänner och Cirkusexpressens arrangemang Cirkusfesten av stapeln i Reinos gamla träningslokaler. Närmare 200 åskådare hade letat sig ut till Grohed för att uppleva cirkus, äta våfflor, pröva-på-cirkus och njuta av sommarvärmen.

För första gången någonsin delades också Cirkusexpressens ungdomsstipendie ut. Det gick till två mångsidiga grabbar, Filip Borglund (Tjörn) och Anton Persson (Trollhättan) som om några veckor båda påbörjar sin utbildning på Cirkushögskolan i Köpenhamn.

Reinos vänner och Cirkusexpressen vill tacka den månghövdade publiken, artisterna och all kringpersonal som gjorde årets Cirkusfest till ännu en succé.

/img_0228.jpg 

Köpenhamnsstudenterna, Filip Borglund och Anton Persson, tillsammans med Mattias Jönsson och Johanna Abrahamsson.

/img_0151.jpg

Och en cirkusveteran, Elsie Andersson, njöt av showen och varm korv

/img_0158.jpg

Medan barnen flockades runt cirkuselefanten Hampinella och Groheds egen cirkusprinsessa Johanna Abrahamsson

/img_0188.jpg

Showen drog fulla hus, här kör yngste deltagaren Wille Jönsson hårt med flowerstick

/img_0200.jpg

Medan åskådarna höll andan...

/img_0205.jpg

...när Johanna Abrahamsson nådde taknockarna

/cirkuskvarnen-15.jpg

 

/cirkuskvarnen-15.jpg

Här hittar du text och bilder från 2014: www.reinosvanner.n.nu/cirkusfesten-2014

 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)